Eszter Vendégház

Az Eszter Vendégház jól megközelíthető helyen, kellemes környezetben található. A Duna-part mindössze 1 km-re van a kb. 100 éve épült, igényesen felújított régi paraszt háztól.

 

Cím:          Harta, Dózsa Gy. u. 2.

Telefon:    +36-30/299-6997

E-mail:     esztervendeghaz@t-online.hu

Web:        http://eszterpanzioharta.hu/

 

 

 

Füzesi Papa Vendégháza

A Vendégház alapvetően önellátó. Ehhez egy mindennel felszerelt közös konyha áll vendégeink rendelkezésére: villanytűzhellyel, mikrohullámú sütővel, kávé- és teafőzővel, edényekkel ellátott. Kérés esetén tudunk reggelit biztosítani (ezt a szállásdíj nem tartalmazza), illetve egyéb felmerülő étkezésekre is megoldásokkal szolgálunk. Ezeket az igényeket kérjük előzetesen egyeztetni.

 

Cím:          Harta, Arany J. u. 88.

Telefon:    +36-20/366-7384

E-mail:      fuzesipapa@gmail.com

Web:         http://fuzesipapa.hu

Hársfa szálláshely

A Hársfa szálláshelyen 7 db 2 fős igényesen berendezett, jól felszerelt miniapartman került kialakításra. Az épület akadálymentesített, saját parkolóval rendelkezik. Az önellátáshoz minden szoba konyharésszel felszerelt (hűtő, mikro, vízforraló), valamint a közös térben elektromos főzőlap használatára van lehetőség.

Szálláshelyünk ideális kiindulópontként szolgál, hogy a nálunk megszálló vendégek felfedezhessék Harta, a Duna part vagy akár a Szelidi-tó csodás környékét.
Szeretettel várjuk Vendégeinket!

 

Cím:          6326 Harta, Iskolaköz 1.

Telefon:   +36-78/402-022

E-mail:      harsfavirag.szallasok@gmail.com

 

Tamara Vendégház

2015-ben megnyitotta kapuját a Tamara Hartai Vendégház, ezzel lehetőséget teremtve, hogy a turisták kényelmes közegben eltöltve megismerjék Hartát és annak környezetét. A Vendégház közvetlenül 51-es számú főút mellett található, zárt belső parkolóval, és zárt, fedett biciklitárolóval. A külső és belső kialakításban egyaránt igyekeztünk praktikusan és színvonalasan berendezni a vendégházat, gondolva az átutazó, valamint a Hartára érkező turistákra, a környéken túrázókra, családokra, üzletemberekre, bel-és külföldi vendégekre egyaránt. Szálláshelyünkön 2 apartman került kialakításra, melyekben egyenként 4 fő ellátására van lehetőség. A szobák jól felszereltek, mindkét apartmanhoz külön konyha és étkező is tartozik.

 

Cím:          Harta, Kossuth L. u. 2.

Telefon:    +36-70/770-0305

E-mail:      info@tamaravendeghaz.hu

Web:         http://tamaravendeghaz.hu/

Zarándokház

Természeti környezetben, a Duna parti sport komplexum területén az Eurovelo 6-os kerékpárút mellett a Zarándokszállás, nyitott minden pihenni vágyó előtt!
Az új épület kényelmes, összkomfortos közösségi térrel, igényesen felszerelt konyhával, 4x6, valamint 2x2 ágyas (28 férőhely) pihenő helységekkel várja Vendégeit! A szobákhoz zuhanyzó, mosdó, WC tartozik.
Előírásoknak megfelelően kialakított akadálymentesített terek segítik a mozgásukban korlátozottakat.
Szeretettel várunk családokat, baráti társaságokat, horgászokat, vízitúrázókat, kerékpárosokat mindenkit, akik kedvelik a kulturált, vendégszerető, baráti áron elérhető szállást!

 

Cím:         Harta Dunapart, 3004 hrsz.

Telefon:    Gubányiné Molnár Marianna
                   +36-70/459-0625

E-mail:      harsfavirag.szallasok@gmail.com

FOGLALÁS ELSŐSORBAN TELEFONON TÖRTÉNIK!