EJEA_plakat_2023_03.jpg

„Tisztelt Lakosság!

A Központi Statisztikai Hivatal engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Hartán az Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel című adatfelvételi lapot töltik ki.  Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Adatszolgáltatóinknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, valamint azon adatgyűjtések esetében, ahol lehetőség van rá, kérjük a válaszadókat, hogy a kérdőívek weben

történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatokat a Statisztikai Hivatal bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki!

 

További felvilágosítást munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-16:30 között, pénteken 8-14 óráig a +3680/200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhetnek.

 

Köszönjük az együttműködésüket!”