original

Tisztelt Hartai Lakosok!

A 17/2021. (III.5.) EMMI határozat alapján tájékoztatom Önöket, hogy:

  • 2021. március 8-ától az óvodákban rendkívüli szünet lesz. A rendkívüli szünet utáni első munkanap: 2021. április 7.
  • Az iskolákban 2021. március 8-tól 2021. március 31-ig nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap: 2021. április 7.
  • Az óvodai, iskolai zárásokkal kapcsolatos egyéb tudnivalókról az intézményvezetők küldenek ki további információkat az érintettek részére.

A Hartai Közös Önkormányzati Hivatalban az ügyintézésre és ügyfélfogadásra a COVID-19 járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre, továbbá a harmadik hullámra való tekintettel szigorított intézkedések keretei között kerülhet sor.

Megkérjük a tisztelt hartai lakosokat, hogy csak sürgős, illetve indokolt esetben jelenjenek meg személyesen a hivatalban az alábbiak szerint!

 Az ügyintézés előzetes időpont egyeztetést követően történhet. (Tel.: 78/507-070) Az időpontra érkezéskor a főbejáratnál található csengőt kérjük használni. Belépésre csak az ügyintéző kísértében, maszkban, kézfertőtlenítést követően kerülhet sor. A hátsó bejáratot csak az önkormányzati, hivatali dolgozók használhatják.

Felhívom a figyelmet, hogy a közterületeken is kérjük a tisztelt hartai lakosokat a maszk használatára a kialakult helyzet súlyosságára való tekintettel!

Amennyiben a felsőbb szintű szervek megkeresése, illetve a felsőbb szintű jogszabályok alapján indokolt, a továbbiakban is tájékoztatni fogjuk Önöket.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Harta, 2021. március 5.                                            

                                                                                                          Tisztelettel:

                                                                                               Dr. Kósáné dr. Viszlai Boglárka

                                                                                                               jegyző