Sajtó kép

„Bács-Kiskunban itthon vagy!” tanulmányi ösztöndíj

HAVI AKÁR ÖTVENEZER FORINTOT IS KAPHATNAK AZOK A SOLTI DIÁKOK, AKIK SIKERREL PÁLYÁZNAK A MEGYEI ÖSZTÖNDÍJRA

Több mint 7 millió forint támogatás várja és segíti a Bács-Kiskun megyei fiatalokat továbbtanulásukban 2020. augusztus 15-től a „BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY!” ösztöndíj pályázat keretén belül a solti konzorciumban.

Solton és térségében még egy cikluson keresztül 7 településen van lehetőség igényelni a tanulmányi ösztöndíj támogatását: Drágszélen, Dunapatajon, Dunavecsén, Hartán, Homokmégyen, Miskén, Solton.

Fontos kitétel, hogy a fent említett települések egyikén állandó lakóhellyel kell, hogy rendelkezzen a pályázó. Emellett elengedhetetlen, hogy a felhívásban szereplő preferált szakmák valamelyikét tanulják a diákok és az előző aktív félévük elérje legalább a hármas átlagot.

A „BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY” ösztöndíjprogram beadási határideje: 2020. október 1.

A sikeres pályázók havonta akár 50.000 forintban is részesülhetnek. Az előző felhívások eredményeként már több, mint 31 millió forint talált gazdára a konzorcium területén.

Az új felhívás, illetve bővebb információ a http://www.bacskiskun.hu/oldalak/bacs-kiskunban-itthon-vagy-osztondij-palyazat  oldalon található.

További információ:

Leel-Őssy Barbara

ösztöndíj referens

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 36-30-788-9004

Kévés Dóra

ösztöndíj referens

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-30-511-4703